КАТАЛОГ
UARU
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Закрыть

Чому і навіщо MOTUL

Чому і навіщо MOTUL

MOTUL - чи так добре як всі говорять?

MOTUL - це французька компанія з розробки і реалізації мастильних матеріалів для транспортних засобів і промисловості.

У цій статті ми повернемося до історії компанії, і зрозуміємо чому ці масла мають найкращу якість.

У 1853 році була зареєстрована компанія «Swan & Finch Oil Co.» (Зараз відома як MOTUL) в Нью-Йорку. Основним видом діяльності була поставка мастила на основі риб'ячого жиру для паровозів і кораблів. Після становлення на американському ринку, компанія вийшла на міжнародний. І в 1920 році попит став стрімко зростати.

Перший завод в Парижі був відкритий в 1957 році після закриття американської філії і MOTUL з цього моменту проводиться тільки у Франції. У 1966 році випускається нова лінійка масел Motul 2100, це перший в світі продукт на напівсинтетичній основі.

Трохи пізніше почалася співпраця з гігантами автомобільного ринку, такими як Kawasaki, Suzuki, BMW, Porsche, Honda, Yamaha і Yoshimura.

Так само компанія не забуває приділяти увагу екології. І з 1990-х починається виробництво масел на основі біопродуктів, комплексних естерів і рослинних масел.

У 2000-х роках вона була вже відома як фахівець в гоночному спорті і загальний випуск синтетики виріс до 70%.

Тепер поговоримо про якість масел і як знизити ризик капітального ремонту.

Відомо, що масла не тільки бережуть двигун, а також знижують витрату палива і покращують його характеристики. Але, випуск якісного продукту вимагає відповідне сировину найкращої якості і величезний досвід разом з прогресивним виробництвом. Якраз всім цим і має в своєму розпорядженні компанія.
До капітального ремонту двигуна, який коштує не одну тисячу гривень, може привести використання неправильного масла. Зараз багато автовиробників відмовляються від капітального ремонту і в свою чергу пропонують новий двигун.

Важливо, щоб масло мало правильний допуск, тому MOTUL має лінійку масел Motul Specific. Ця лінійка схвалена до застосування самими автовиробниками. Так само є Motul 8100 яка має різний вміст сірки і фосфору і різну в'язкість HTHS, що дозволяє вибрати для двигуна ідеальне масло.

Тепер можна задуматися над тим, чи варто економити на маслі для вашого автомобіля і вибирати не ті масла. Адже в даному випадку помилки будуть коштувати дуже дорого.
Всі товари компанії MOTUL Ви можете знайти на нашому сайті або проконсультуватися з менеджером по телефону і підібрати правильне масло, саме для Вашого автомобіля! Наша команда робить все якісно і оперативно, а ціни Вас приємно здивують.

Інші статті

Зворотній дзвінок