КАТАЛОГ
UARU
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Закрыть

Поповнення асортименту маслами XADO

Асортимент продукції Інтернет магазину Greencar.com.ua поповнився новими моторними і трансмісійними маслами торгової марки XADO.

Про компанію XADO


XADOКомпанія XADO Chemical Group заснована в 1991 році в місті Харкові (Україна). Назва «ХАДО» - скорочення від слів «харківський будинок». У 1998 році керівництвом компанії було запатентовано винахід ревіталізанта. Перша продукція компанії в споживчій упаковці (гель-ревитализант для двигунів) побачила світ в грудні 1999 року. У 2004 році, спільно з європейським виробником масел Eurol B.V., в Нідерландах було створено підприємство XADO Lube B.V., по виробництву масел XADO Atomic Oil з атомарним ревіталізантом.

Ревіталізант - це добавка до мастильних матеріалів та експлуатаційним рідин, яка модифікує металеві поверхності механізмів які труться, шляхом формування на них металокерамічного покриття.

XADO Chemical Group випускає серію продуктів для збільшення ресурсу і безрозбірного ремонту техніки: атомарні кондиціонери металу, гелі, масла, мастила, які містять ревіталізант.

Компанія виробляє близько 800 найменувань продукції (головним чином для технічного обслуговування автомобілів), яка доступна більш ніж в 60 країнах світу. Частка експорту становить близько 90%. Найвідоміші продукти: гелі-ревіталізанти XADO, масла XADO Atomic Oil, автохімія VeryLube.

Приємних Вам покупок.

Дата публікації: 01.03.2015

Статті

Зворотній дзвінок