КАТАЛОГ
UARU
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Закрыть

Чому потрібно вибирати для покупок ONauto.com.ua

  1. Якість. Всі товари в інтернет-магазині GreenCar.com.ua тільки від офіційних постачальників. Роблячи замовлення, ви можете на 100% бути впевнені, що не придбаєте підробку або післяремонтну деталь. Також у Вас є можливість запросити сертифікати на товари, до яких це передбачено.
  2. Ціна. У нас дуже доступна цінова політика, так як ми працюємо з офіційними постачальниками. Для постійних клієнтів також передбачена програма лояльності.
  3. Способи оплати. Здійснюючи покупки в GreenCar.com.ua ви можете вибрати практично будь-який спосіб оплати.
  4. Персонал. У нашому інтернет магазині працюють тільки кваліфіковані співробітники, які легко підберуть необхідний товар. Ми дорожимо кожним клієнтом, тому готові розглянути всі варіанти співпраці.
  5. Асортимент. Кількість товарів, представлених на нашому сайті, задовольнить практично будь-які потреби наших клієнтів. Кількість товарів: запчастин, рідин і акумуляторів, постійно збільшується-це означає, що ми не стоїмо на місці і розширюємося.
  6. Доставка. Ми працюємо з багатьма перевізниками. Також є можливість організувати доставку до дверей клієнта, за допомогою кур'єрських служб, або самостійно.
  7. Гарантія. На весь асортимент продукції передбачений гарантійний термін експлуатації, встановлений виробником. Також у Вас є можливість повернути товар протягом 14 днів з моменту покупки.

Інші статті

Зворотній дзвінок