КАТАЛОГ
UARU
КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Закрыть

Автомобільні поліролі

Автомобільні поліролі

Поліролі для автомобіля мають одне основне призначення-захист і відновлення автомобільної фарби і емалі від зовнішнього середовища, шкідливих впливів, також вони продовжують термін придатності автомобіля, надають блиск. Це як додатковий шар захисної плівки, який захищає саму фарбу від впливу різноманітних негативних зовнішніх факторів від пилу і бруду, закриваючи пори в фарбі.

Виробники радять використовувати поліроль для кузова 2-3 рази на рік, але не частіше ніж раз на місяць. Попередньо необхідно підготувати автомобіль: ретельно його вимити і висушити. Всі Автополіролі для кузова автомобіля поділяються на наступні дві основні категорії:

  • абразивний кузовний автополіроль
  • захисний автополіроль

Абразивний поліроль містить абразивні речовини, застосовується в екстрених випадках при необхідності усунення дефектів або тоді, коли потрібне швидке і ефективне відновлення лакофарбового покриття старого автомобіля. При обробці поверхні автомобіля відбувається видалення микрослоя лаку. Застосовується при подряпинах, потертостях, окисленні фарби і застарілих плямах. Використання такого засобу вимагає уважності та обережності, так як не всі поверхні і не всі автомобілі однаково витримують шліфування абразивними поліролями. Після обробки вимагає захисного полірувального шару.

Захисний автополіроль не має в своєму складі ніяких абразивних частинок і завжди призначений тільки для додання кузову автомобіля блиску, приховування дрібних подряпин і потертостей і повідомлення лакофарбовому покриттю кузова автомобіля захисту від негативного впливу ультрафіолету, дорожніх солей і реагентів, посліду птахів та ін.) захисні поліролі, в свою чергу, можуть бути універсальними або ж цветообогащеннимі, тобто містять в своєму складі підфарбовує пігмент відповідного кольору.

Основні види поліролей

1. Воскові поліролі

Спрей-воски - легкі у використанні, легко наносяться. Недоліком є не довга захист, зазвичай вони витримують близько 2 мийок.

Рідкі воски - наносяться складніше і требкется час для висихання воску, витрати на нанесення даного воску збільшуються, але і тривалість захисної дії вище.

Жорсткі (пастові) воски - складні у використанні, але тривалість захисту більше 3 місяців, додають значно більше блиску.

Синтетичні воски - зазвичай рідкого виду, наносяться нескладно. Залежно від виробника, вони можуть захищати ваш автомобіль до 6 місяців. Рекомендують наносити даний тип воску 2 рази, при цьому другий шар наносити тільки на наступний день.

2. Безвоскові поліролі

Безвоскові поліролі наносяться дуже тонким шаром і білястого нальоту на пластику і гумі не залишають. Тому ними можна полірувати всі поверхні кузова автомобіля, включаючи гумові деталі і пластикові молдинги.

Силіконові поліролі - мають рідку консистенцію, дуже легкий у використанні, недоліком є недовговічність.

Полімерні поліролі - володіють захисними властивостями від сонця, дорожньої солі, пташиного посліду, деревного соку і т.д. блиск автомобіля після обробки зберігається до декількох місяців, він менше забруднюється і легше миється. До недоліків можна віднести високу ціну і досить трудомісткий процес нанесення поліролі.

Інші статті

Зворотній дзвінок